LEGO 42147 Kiepwagen

Bij SpeelGoedNL: €  8,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42147
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 177
EAN : 5702017400075
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Technic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Technic Kiepwagen 42147 bouw- en speelset voor kinderen vanaf 7 jaar; voor jongens en meisjes die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft; 2-in-1 model dat omgebouwd kan worden tot een graafmachine voor nog meer speelplezier (177 onderdelen)

LEGO 42147 Kiepwagen

Deze 2-in-1 LEGO® Technic Kiepwagen is een leuk cadeau dat kan worden omgebouwd tot een coole graafmachine.Op zoek naar een verrassing voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft? Deze LEGO® Technic Kiepwagen (42147) speelgoedset vormt een mooie kennismaking met de wereld van LEGO Technic. Jonge bouwers leren nieuwe technische vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de LEGO Builder app.

Speel het werken op een bouwterrein na
Kinderen zullen het geweldig vinden om de speelgoedkiepwagen rond hun fictieve bouwplaats te rijden voordat ze de kiepbak omhoog brengen om hun lading te lossen. Als ze klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze het model ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen.

Een geweldige kennismaking met techniek
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwspeelgoed laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....