LEGO 41732 Bloemen- en decoratiewinkel in de stad

Bij SpeelGoedNL: €  132,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-41732
Leeftijd : 12+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 2010
EAN : 5702017415185
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Friends Bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732 bouw- en speelset voor kinderen vanaf 12 jaar; een appartement om te bouwen, personaliseren, versieren en neer te zetten; inclusief 9 personages en 2 huisdieren (2010 onderdelen)

LEGO 41732 Bloemen- en decoratiewinkel in de stad

Creatieve kinderen vanaf 12 jaar kunnen een gedetailleerd LEGO® Friends appartement bouwen, inrichten en neerzetten met deze Bloemen- en decoratiewinkel in de stad.Inspireer jonge bouwers om hun creativiteit te uiten met dit leuke project. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen hun ontwerpvaardigheden ontwikkelen tijdens het bouwen en personaliseren van deze LEGO® Friends Bloemen- en decoratiewinkel in de stad (41732) set. Het modulaire model bestaat uit 3 delen, zodat kinderen het op verschillende manieren kunnen indelen. Ze zullen het geweldig vinden om alle details van de LEGO Friends bloemenwinkel, meubelwinkel en Adi's appartement te bouwen – elk met een eigenuitstraling. Daarna kunnen ze creatief aan de slag met het kiezen van meubels voor het lege appartement. De set wordt geleverd met 9 personages, 2 huisdieren, meubels in 3 stijlen en diverse accessoires om een heleboel verschillende verhalen te bedenken.

Interactieve instructies
Bouwfans kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....