LEGO 41724 Paisley’s huis

Bij SpeelGoedNL: €  37,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-41724
Leeftijd : 4+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 185
EAN : 5702017412832
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Friends Paisley’s huis 41724 bouw- en speelset; cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder; dit huis met 2 verdiepingen is inclusief minipoppetjes van Paisley, Ella en Jonathan, plus accessoires voor creatief speelplezier (185 onderdelen)

LEGO 41724 Paisley’s huis

Inspireer kinderen van 4 jaar en ouder om hun eigen verhalen na te spelen tijdens het bouwen en ontdekken van deze LEGO® Friends Paisley's huis bouwset voor beginners.Jonge bouwers vanaf 4 jaar kunnen van alles ontdekken in LEGO® Friends Paisley's Huis (41724). De slaapkamer en badkamer op de bovenste verdieping zijn afneembaar voor toegang tot de keuken eronder. Er zijn diverse accessoires, waaronder snacks en fruit om aan de tafel buiten op te eten, plus een blikje om te recyclen. In de tuin is een gezellige hoek waar Paisley gitaar speelt en muziek schrijft terwijl ze haar konijntje gezelschap houdt. Het konijn heeft zelfs een wortel om van te snoepen.

Inspireer jonge bouwers
LEGO sets voor kinderen vanaf 4 jaar bevatten een handige startsteen – een stevige basis voor een snelle en leuke bouwervaring. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.

Welkom bij de volgende generatie in Heartlake City
Kinderen kunnen vrienden maken en leuke locaties ontdekken in het LEGO Friends universum, waar ze creatief spelen en levensechte avonturen naspelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....