LEGO 42605 Ruimtebasis op Mars en raket

Bij SpeelGoedNL: €  74,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42605
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 981
EAN : 5702017589282
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 42605 Ruimtebasis op Mars en raket

Meer afbeeldingen

De LEGO® Friends Ruimtebasis op Mars en raket bouw- en speelset voor kinderen bevat een bouwbare raket, een verkenningsrover, een onderzoeksbasis en 4 personages.

LEGO 42605 Ruimtebasis op Mars en raket

Inspireer jonge ontdekkingsreizigers om meer te leren over de ruimte met het LEGO® Ruimtebasis op Mars en raket speelgoed (42605) voor kinderen, meisjes en jongens vanaf 8 jaar. De bouwset bevat 3 minipoppetjes en een kattenfiguur, een raket, een verkenningsrover, een modulaire onderzoeksbasis en wetenschappelijke accessoires.
Deze bouwset voor kinderen is een leuk verjaardagscadeau voor beginnende ruimtereizigers. Kinderen kunnen zich het leven op Mars voorstellen terwijl ze de raket bouwen en de personages naar de onderzoeksbasis brengen. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen kinderen de verschillende capsules herschikken. Er zijn verschillende ruimtes voor wetenschap, communicatie, voedsel verbouwen en ontspanning, plus details waaronder een rover, drone en wetenschappelijke hulpmiddelen.
Deze set bevat een speciaal luchtsluiselement, zodat kinderen hem kunnen koppelen aan andere compatibele LEGO sets met ruimtethema (apart verkrijgbaar) voor nog meer avonturen.Sluit je aan bij Olivia, Julian, Aveline en Jones de ruimtekat tijdens een spannende missie naar Mars. Eerst reizen de vrienden met de raket naar Mars. Daarna trekken ze hun ruimtepakken aan en gebruiken ze de rover om de planeet te verkennen. De basis wordt hun nieuwe thuis. Het model heeft verschillende ruimtes voor wetenschap, communicatie, voedsel verbouwen en ontspanning. Maar pas op voor de meteoriet: die kan een verrassing uit een ander sterrenstelsel bevatten!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....