LEGO 31145 Rode draak

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-31145
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 149
EAN : 5702017584942
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Creator
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 31145 Rode draak

Meer afbeeldingen

Kinderen kunnen avonturen beleven in een magisch land met dit LEGO® Creator 3in1 Rode draak dierenspeelgoed en hun model vervolgens ombouwen tot een feniks of een vis.

LEGO 31145 Rode draak

Creatieve kinderen vanaf 6 jaar kunnen naar een magisch land reizen voor leuke verhalen met deze 3-in-1 Rode draak (31145) speelgoedbouwset. De set bevat een draak met grote ogen en verstelbare armen, handen, vleugels, benen, voeten, kop en bek, zodat kinderen kunnen kiezen hoe ze het model voor avonturen willen gebruiken en het daarna ergens kunnen neerzetten.
Deze LEGO® Creator set biedt kinderen een wereld vol speelmogelijkheden met 3 verschillende dierenmodellen om te bouwen met dezelfde set stenen. Ze kunnen een beweegbare draak bouwen en deze ombouwen tot een feniks met kleurrijke veren of een vis met verstelbare vinnen – of zelf een LEGO dier bedenken.
LEGO Creator 3in1 speelgoed is een geweldig cadeau met in elke doos 3 bouwmogelijkheden. Kinderen zullen de modellen graag bouwen, herbouwen en opnieuw bouwen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met 3-in-1 sets die aansluiten op hun interesses, waaronder supersnelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadstaferelen.Maak je op voor een reis naar een magisch en mysterieus land, waar je kunt genieten van avonturen met 3 kleurrijke dieren. Bouw de geweldige LEGO® Creator Rode draak met vleugels en hoorns en geef hem een mooi plekje. Voor nog meer plezier kun je het model ombouwen tot een schattige feniks met kleurrijke veren of een leuke vis die op de bodem van de zee zwemt. De keuze is aan jou met deze fantastische 3-in-1 set!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....