LEGO 31152 Ruimtevaarder

Bij SpeelGoedNL: €  42,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-31152
Leeftijd : 9++
Onderdelen : 647
EAN : 5702017567419
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Creator, Hard to Find
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Kinderen kunnen genieten van intergalactische actie met dit LEGO® Creator 3in1 Ruimtevaarder bouwspeelgoed en het model vervolgens ombouwen tot een ruimtehond of ruimtevliegtuig.

LEGO 31152 Ruimtevaarder

LEGO® fans vanaf 9 jaar kunnen nieuwe planeten verkennen en ruimteavonturen naspelen met dit LEGO Creator Ruimtevaarder (31152) bouwspeelgoed. De astronaut heeft een afneembare rugzak met straalaandrijving, verstelbare benen, voeten, armen en vingers en een goudkleurig vizier dat open kan met daarin een zitplaats voor een minifiguur (niet inbegrepen).
Jongens en meisjes kunnen 3 verschillende ruimtespeelsets bouwen: een verstelbare ruimtevaarder, een futuristische ruimtehond met verstelbare poten en staart of een ruimteschip met plek voor een minifiguur (niet inbegrepen). De 3 modellen zijn geweldige cadeaus en worden geleverd met een displaystandaard.
LEGO Creator 3in1 speelgoed is een geweldig cadeau met in elke doos 3 bouwmogelijkheden. Kinderen zullen de modellen graag bouwen, herbouwen en opnieuw bouwen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met 3-in-1 sets die aansluiten op hun interesses, waaronder supersnelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadstaferelen.Schiet de ruimte in voor avonturen tussen de sterren met 3 verschillende ruimtemodellen in 1 doos. Verken nieuwe planeten met een supercoole LEGO® Creator Ruimtevaarder met een goudkleurig vizier en een afneembare rugzak met straalaandrijving. Bouw het model om tot een ruimtehond of een ruimteschip voor nog meer intergalactische actie. Als je weer op aarde bent geland, kun je elk model op een standaard neerzetten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....