LEGO 11037 Creatieve planeten

Bij SpeelGoedNL: €  24,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-11037
Leeftijd : 5++
Onderdelen : 450
EAN : 5702017583037
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Classic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 11037 Creatieve planeten

Meer afbeeldingen

In LEGO® Classic Creatieve planeten vinden kinderen 5 ruimtemodellen om te bouwen: een zonnestelsel, een ruimteraket, een buitenaards wezen, een speelgoedastronaut en de planeet Saturnus.

LEGO 11037 Creatieve planeten

LEGO® Classic Creatieve planeten (11037) lanceert astronauten van 5 jaar en ouder op een creatieve ontdekkingsreis. De eenvoudig te bouwen set met het zonnestelsel, een astronaut en een spaceshuttle is ideaal voor kinderen die willen bouwen, spelen en durven te gaan waar geen enkele LEGO bouwer ooit is geweest!
Kinderen zetten de kleurrijke stenen in elkaar om een raket, een alien, een astronaut en een minizonnestelsel te bouwen, inclusief Mars, de Aarde, de zon en Saturnus met zijn ringen. De ruimtemodellen kunnen worden aangepast met kleuren, vormen, ogen en een standaard. Er zijn zelfs glow-in-the-dark-stenen voor 's nachts. De kosmische creativiteit gaat verder met suggesties voor alternatieve modellen, waaronder een compleet zonnestelsel met 8 planeten. Handleidingen en digitale functies zijn ook beschikbaar in de LEGO Builder app.
LEGO Classic speelgoed zit vol ideeën en inspiratie, waarmee ouders bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling met hun kinderen kunnen delen.Schiet de ruimte in met 5 eenvoudig te bouwen modellen: een lachend zonnestelsel, een ruimteraket, een grappig buitenaards wezen, een geweldige astronaut en Saturnus met zijn beroemde ringen. Geef je modellen een boost met felle kleuren en glow-in-the-dark stenen. Probeer daarna, voordat je terugkeert naar de aarde, 10 nieuwe ideeën voor de meest buitenaardse creaties in het universum!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....