LEGO 11036 Creatieve voertuigen

Bij SpeelGoedNL: €  44,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-11036
Leeftijd : 5++
Onderdelen : 900
EAN : 5702017583020
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Classic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 11036 Creatieve voertuigen

Meer afbeeldingen

De speelgoedbouwset LEGO® Classic Creatieve voertuigen bevat een politieauto, een ijscowagen, een quad, een voorlader, een vrachtwagen, een limousine, een terreinwagen en een stationwagen om zelf te bouwen.

LEGO 11036 Creatieve voertuigen

Verras kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op voertuigen met de LEGO® Classic Creatieve voertuigen (11036) bouw- en speelset. Deze kleurrijke set bevat een mix van bouwstenen en onderdelen, plus eenvoudige instructies voor eindeloos herbouwbare voertuigen.
Met 900 bouwstenen, speciale onderdelen en 52 wielen kunnen kinderen een politieauto, ijscowagen, terreinwagen, voorlader, vrachtwagen, stationwagen, terreinwagen en limousine bouwen. Vervolgens kunnen ze met behulp van ideeën voor verschillende ontwerpen, coole details en kleurrijke versieringen hun voertuigen op leuke, nieuwe manieren ombouwen en daarna hun eigen ontwerpen uitproberen. Er zijn 10 fantasierijke ideeën voor onbegrensd bouwplezier. De instructies staan ook in de LEGO Builder app, waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien en hun voortgang kunnen bijhouden.
LEGO Classic speelgoed zit vol ideeën en inspiratie, waarmee ouders bouwplezier en mijlpalen in de ontwikkeling met hun kinderen kunnen delen.Maak je riemen vast en beleef volop plezier met de coolste verzameling aanpasbare LEGO® voertuigen! Maak een politieauto, een ijscowagen, een quad, een voorlader, een vrachtwagen, een limousine, een terreinwagen en een stationwagon. Gebruik kleurrijke stenen, speciale onderdelen en meer dan 50 wielen om je auto aan te passen. Ontdek 10 ideeën om je auto's nog geweldiger te maken!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....