LEGO 10421 Alfabetvrachtwagen

Bij SpeelGoedNL: €  33,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10421
Leeftijd : 2++
Onderdelen : 36
EAN : 5702017567464
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10421 Alfabetvrachtwagen

Meer afbeeldingen

Klim aan boord van de herbouwbare LEGO® DUPLO® Alfabetvrachtwagen waarmee peuters op een leuke manier hun ABC kunnen leren.

LEGO 10421 Alfabetvrachtwagen

Laat peuters kennismaken met letters met de LEGO® DUPLO® Stad Alfabetvrachtwagen (10421) om te bouwen en mee te spelen.
Dit creatieve ABC-speelgoed biedt volop leerplezier. Wanneer peuters de aanhanger aan de speelgoedvrachtwagen koppelen en de 2 LEGO DUPLO figuren helpen met het in- en uitladen van de stenen beginnen ze letters te herkennen, leren ze over kleuren, verbeteren ze hun taalvaardigheid en versterken ze hun fijne motoriek.
Fantasierijke accessoires zijn onder andere een LEGO DUPLO boekelement en een stereo-element om leuke ABC-meezingers met ouders en peuters aan te moedigen. Dit educatieve speelgoed stimuleert peuters om creatieve verhalen te verzinnen terwijl ze in de cabine van hun speelgoedvrachtwagen klimmen en op weg gaan naar een nieuw avontuur!
Geef peuters een geweldige start met LEGO DUPLO bouwspeelgoed, waarmee ze onbeperkt kunnen spelen, leren en zichzelf kunnen uiten.Laat je peuter woordjes maken met het leuke LEGO® DUPLO® Stad Alfabetvrachtwagen bouwspeelgoed. Peuters kunnen de aanhanger vastmaken en volladen met alfabetstenen, zodat ze letters kunnen leren. Deze set wordt ook geleverd met een stereo-element en een boeksteen om peuters aan te moedigen het alfabet te zingen en vervolgens de letters te lezen – urenlang speelplezier voor jonge kinderen en hun ouders.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....