LEGO 10412 Dierentrein

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10412
Leeftijd : 1½++
Onderdelen : 19
EAN : 5702017567396
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10412 Dierentrein

Meer afbeeldingen

Laat peuters kennismaken met kleuren met deze leuke LEGO® DUPLO® duwtrein waarmee ze ook hun fijne motoriek ontwikkelen.

LEGO 10412 Dierentrein

Ken jij een kind dat dol is op creatief spelen en de natuur? Laat peuters van 18 maanden en ouder kennismaken met kleurencombinaties met de set LEGO® DUPLO® Mijn eerste dierentrein (10412).
Dit educatieve speelgoed voor peuters bevat 4 schattige, bouwbare dieren – een haan, paard, lam en koe – die jonge kinderen meenemen op een reis vol leuke rollenspellen. Peuters ontwikkelen probleemoplossende vaardigheden door de kaarten te bekijken, de dieren te bouwen en ze vervolgens aan de gekleurde wagons te koppelen. De set bevat 2 extra stenen waarmee kinderen hun creativiteit kunnen laten zien door de dieren te veranderen in figuren die ze zelf bedenken. Speelse details, zoals de flexibele nek van de haan en de wagons die je met elkaar kunt verbinden, helpen de motorische vaardigheden te versterken.
Met LEGO DUPLO dierenspeelgoed kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten. Ouders en peuters beleven samen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling.Iedereen aan boord: LEGO® DUPLO® Mijn eerste dierentrein gaat vertrekken! Peuters bepalen welk dier ze op welke wagon zetten door elk dier met de juiste kleur te combineren. Jonge kinderen kunnen de schattige boerderijdieren net zo bouwen en herbouwen als ze zelf willen. Bovendien ontwikkelen ze belangrijke motorische vaardigheden terwijl ze de rijtuigen met elkaar verbinden en de flexibele nek van de haan laten wiebelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....