LEGO 10419 Bijen en bijenkorven

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10419
Leeftijd : 2++
Onderdelen : 22
EAN : 5702017567457
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10419 Bijen en bijenkorven

Meer afbeeldingen

Peuters ontwikkelen empathie, zorgen voor de natuur en versterken hun fijne motoriek met dit LEGO® DUPLO® Stad Bijen en bijenkorven bouwspeelgoed.

LEGO 10419 Bijen en bijenkorven

Zorg voor volop speelplezzzier met het LEGO® DUPLO® Bijen en bijenkorven (10419) educatieve speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit natuurspeelgoed helpt peuters te leren hoe ze voor dieren kunnen zorgen en duurzaam kunnen leven.
Dit kinderspeelgoed bevat 2 schattige bijenfiguren, een bijenkorf met een honingraatsteen, bloemelementen en een duwvrachtwagen. Het leert peuters dat als ze voor planten zorgen, bijen het voedsel krijgen dat ze nodig hebben om de honing te maken die wij graag eten.
Peuters verbeteren hun fijne motoriek terwijl ze de bloemstelen bouwen om ze te laten 'groeien'. Ze zullen urenlang speelplezier beleven terwijl ze doen alsof de bijen zich voeden met de nectar en vervolgens terugkeren naar de bijenkorf om honing te maken. De set bevat ook 2 LEGO DUPLO figuren. Peuters helpen ze de honing te verzamelen, in de speelgoedtruck te laden en ermee naar de markt te rijden.
Met LEGO DUPLO cadeaus kunnen peuters leuke leermomenten met hun ouders en verzorgers delen.Leer peuters over de levenscyclus van zzzzeer belangrijke insecten: bijen! LEGO® DUPLO® Stad Bijen en bijenkorven is een kleurrijke bouwset waarmee peuters leren hoe deze essentiële bestuivers leven en hoe honing wordt gemaakt. Peuters geven de bloemen water om ze te laten groeien. De bijen brengen de nectar naar hun bijenkorf en maken daar een honingraat. De figuren van een oma en jongen verzamelen de honing en brengen de potten naar de markt in hun duwvrachtwagen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....