LEGO 10995 Spider-Mans huisje

Bij SpeelGoedNL: €  20,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10995
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 25
EAN : 5702017417783
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO, DUPLO Super Heroes, DUPLO Disney

Meer afbeeldingen

LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans huisje 10995 bouw- en speelset; speel scènes na uit de Disney+ tv-serie 'Spidey en zijn geweldige vriendjes'; inspireert fantasierijk spelen voor kinderen vanaf 2 jaar (25 onderdelen)

LEGO 10995 Spider-Mans huisje

Haal de actie uit de Disney+ tv-serie 'Spidey en zijn geweldige vriendjes' naar de slaapkamers van kleine superhelden met dit kleurrijke bouwspeelgoed voor peuters.Superhelden vanaf 2 jaar kruipen in de huid van hun favoriete webslingerende personages met LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Mans huisje (10995). Dit leuke Spidey cadeau is geïnspireerd op de Disney+ tv-serie. Kinderen spelen scènes na, spinnen een web om de kat te redden, geven de plant water met de gieter en laten de plant groeien.

Bouwspeelgoed voor fantasierijke peuters
Er is genoeg om kleine Spider-Man fans mee te vermaken. Deze speelset is inclusief 3 figuren – Spidey, Ghost-Spider en Bootsie de kat –, een plant die kinderen kunnen laten groeien door stenen aan de stam toe te voegen, een webelement waarmee de personages net als in de tv-serie rond een lantaarnpaal kunnen slingeren en deuren en ramen die ideaal zijn om met nieuwsgierige handjes te verkennen.

Speeltijd voor het hele gezien
LEGO DUPLO sets voor peuters stimuleren onbegrensd plezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren en laten ouders delen in waardevolle ontwikkelingsmijlpalen van hun kind terwijl ze samen bouwenen spelen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....