LEGO 10414 Dagelijkse gewoontes – eten en slapen

Bij SpeelGoedNL: €  24,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10414
Leeftijd : 1½++
Onderdelen : 28
EAN : 5702017583242
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO

LEGO 10414 Dagelijkse gewoontes – eten en slapen

Meer afbeeldingen

Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen is speelgoed voor peuters met 4 DUPLO® speelgoeddieren om peuters te helpen hun gevoelens rond eten en naar bed gaan te verkennen.

LEGO 10414 Dagelijkse gewoontes – eten en slapen

Help peuters hun gevoelens te verkennen met LEGO® DUPLO® Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen (10414). Dit leuke, praktische speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden wordt geleverd met 4 herkenbare speelgoeddieren.
Bedtijd en etenstijd kunnen lastige momenten zijn voor kleintjes, maar met dit speelgoed kunnen peuters uiten hoe ze zich voelen tijdens deze activiteiten. De set bevat 2 schattige dierenfamilies bestaande uit een ouder en een kind. De kitten en berenwelp hebben 2 gezichtsuitdrukkingen – de ene blij, de andere verdrietig – waardoor peuters die nog niet kunnen praten gemakkelijk kunnen laten zien hoe ze zich voelen.
LEGO DUPLO sets zijn een geweldige manier om spelenderwijs te leren. Tijdens het interactieve rollenspel kunnen ouders de speelgoedfiguren gebruiken om peuters het belang van gewoontes uit te leggen. Peuters ontwikkelen hun fijne motoriek terwijl ze de kleurrijke stenen op elkaar zetten. De kleuren maken het bouwen een fluitje van een cent.LEGO® DUPLO® Mijn eerste dagelijkse gewoontes – eten en slapen helpt je peuter het belang van dagelijkse gewoontes te begrijpen. Dit kleurrijke educatieve speelgoed bevat 2 dierenfamilies – een kat en haar kitten en een beer met zijn jong – die aan het eten zijn en zich klaarmaken om naar bed te gaan. De jonge dieren hebben elk een vrolijke en een verdrietige gezichtsuitdrukking om peuters te helpen hun gevoelens rond deze activiteiten te uiten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....