LEGO 10986 Familiehuis op wielen

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-10986
Leeftijd : 2+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 31
EAN : 5702017417011
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO DUPLO, DUPLO Town

Meer afbeeldingen

LEGO® DUPLO® Stad Familiehuis op wielen 10986 bouw- en speelset voor leuke, moderne familieverhalen; samen spelen voor kinderen vanaf 2 jaar en hun verzorgers (31 onderdelen)

LEGO 10986 Familiehuis op wielen

Verleg de grenzen van kleine bouwers met deze speelgoedauto met huis, waarmee ze kunnen doen alsof ze de natuur ontdekken en leuke kampeeruitstapjes maken met het hele gezin.Ga samen met je nieuwsgierige peuter op avontuur met het LEGO® DUPLO® Stad Familiehuis op wielen (10986). Help je kleine bouwer met het maken van een schattig speelgoedhuis dat aan de auto kan worden bevestigd. Peuters vanaf 2 jaar kunnen het huis vastkoppelen en vertrekken naar waar ze maar willen. Wie weet welke nieuwe en interessante mensen ze zullen ontmoeten!

Riemen vast voor fantasierijk speelplezier
Peuters spelen het leven van een gezin onderweg na met de 2 figuren, die allebei in deauto passen. Ze kunnen gezellige vakantiemomenten beleven wanneer ze samen rond het kampvuur gaan zitten om verhalen te vertellen en warme chocolademelk te drinken.

Stimuleert verhalen vertellen
LEGO DUPLO Stad speelsets bieden beginnende bouwers alle ruimte voor zelfexpressie. Met herkenbare omgevingen, diverse figuren en peutervriendelijke stenen worden creatieve activiteiten kinderspel.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....