Win een gopro 4 hero black

Jouw mening telt!

Laat iedereen weten wat jij van onze webshop vindt, en maak kans op een fantastische prijs! Door mee te doen met de actie van Beslist.nl Webshop Awards help je niet alleen ons, én andere klanten, maar kun je zelf ook nog eens een GoPro Hero 4 Black van Beslist.nl winnen! Uitgereikt door Beslist.nl. De GoPro Hero 4 Black is de krachtigste Sportcam ooit! Maak de mooiste foto’s en video’s van jouw sportprestaties en deel ze eenvoudig met je vrienden dankzij ingebouwde wifi en bluetooth. Alles wat je moet doen om kans te maken op deze flitsende camera is een review schrijven over SpeelGoedNL.

Hoe werkt het?

Bij elke online bestelling bij SpeelGoedNL die je thuis laat bezorgen, ontvang je een reviewkaart van Beslist.nl met een unieke vouchercode. Vul de reviewcode in op de website http://www.beslist.nl/reviewcode en laat een review over onze webshop achter. Iedere reviewkaart heeft een unieke deelnamecode. Meedoen kan tot 1 maart 2016. Daarna verliezen de reviewcodes hun geldigheid.

Beslist Review actie

Drie keer winst!

Door mee te doen aan deze actie maak jij zelf kans op de GoPro Hero 4 Black, uitgereikt door Beslist.nl. Maar dat is niet het enige. De webshop van SpeelGoedNL dingt dankzij jouw review mee naar de Beslist.nl Webshop Awards. Bovendien helpt jouw review andere klanten om een goede keuze te maken. Een win-win-win situatie!

Alleen voor online bestellingen

Let op: De actie geldt alleen voor online webshop bestellingen die thuis worden bezorgd, dus niet voor bestellingen die worden afgehaald in één van onze afhaalpunten.

Doe mee!

Dus bestel je LEGO bij dé webshop voor LEGO liefhebbers, laat het thuis bezorgen, schrijf de review en maak kans op de GoPro Hero 4 Black van Beslist.nl!

En wie weet wordt SpeelGoedNL uitgeroepen tot winnaar Beslist.nl Webshop Awards!

Schrijf  een review en maak kans op een gopro 4 hero black