De dappere ninja’s staan voor een nieuwe uitdaging: De strijd tegen het kwaadaardige Spookninja-leger! Maar dankzij de verboden vechtkunst Airjitzu kunnen ze op miraculeuze wijze ontsnappen. Met de zes nieuwe flyers laat je jouw ninja helden echt vliegen!

De nieuwe LEGO Ninjago Airjitzu Flyers vormen een prachtige combinatie van LEGO bouwen, vechtkunst en actie. Met de flyer zet je jouw ninja held letterlijk in beweging! Bouw het handvat van LEGO stenen en zet de ninja in de capsule. Bevestig de capsule aan de vortrex motor. Trek aan het koord en de ninja wordt al draaiend in de lucht gelanceerd! Hoe harder je trekt, hoe hoger de ninja vliegt. Met een beetje oefenen beheers je al snel deze eeuwenoude vechtkunst. Dankzij de LEGO Ninjago Airjitzu flyers ontsnappen Kai, Jay, Zane, Cole, Moro en Waith keer op keer op spectaculaire wijze en laten ze de vijand stomverbaasd achter.

LEGO Ninjago kwam al eerder met bewegende en draaiende Ninja-helden in de vorm van het spel Spinjitzu. De Airjitzu vechtkunst voegt daar nog eens een vliegend element aan toe. Zo wordt het gevecht nog spannender! LEGO Ninjago richt zich op jongens van 6-14 jaar die houden van actie en avontuur. De zes nieuwe flyers worden elk geleverd met een ninja minifiguur in speciale Airjitzu kleding. Daarbij krijg je diverse wapens zoals zwaarden, fakkels en messen. Bouw, trek, vlieg en red de Ninjago wereld van de ondergang!

Bestel de nieuwe NINJAGO flyers