Nieuwe LEGO Ninjago sets bij SpeelGoedNL

Strijd tussen goed en kwaad

De strijd tussen goed en kwaad krijgt een vervolg! In het nieuwe seizoen van LEGO Ninjago krijgen de vier ninja helden Kay, Zane, Cole en Jay te maken met spookachtige tegenstanders: De spookstrijders! Moro, de voormalige heerser van de Wind, heeft een listig plan bedacht om zijn monsterlijke meester te bevrijden. Hij heeft Lloyd Garmadon behekst zodat die hem kan helpen. Lloyd is nu bezeten door de spookkrachten van Moro en keert zich tegen zijn vrienden. Daarnaast maakt de gemene vijand gebruik van een nieuw wapen: hij laat de gevaarlijke skreemers los! Wanneer deze zich op je hoofd vastzetten, verander je in een spook!

Breng vrede in Ninjago

De dappere ninja’s Kay, Zane Cole en Jay reizen naar de stad Stiix om Lloyd te redden van zijn duistere bezetenheid, en Moro te dwarsbomen in het bevrijden van zijn nieuwe meester: de monsterlijke Preeminent die heel Ninjago wil vervloeken. Om Moro en zijn spookstrijders te verslaan moeten ze de geheime vechttechniek airjitzu gebruiken. Zal het de ninja’s lukken om de skreemers te ontwijken, Lloyd te bevrijden en de vrede terug te brengen in Ninjago?

8 Nieuwe sets!

Na de zes nieuwe Airjitzu flyers die LEGO in juni 2015 introduceerde, komt LEGO in augustus met acht nieuwe LEGO Ninjago sets om de spannende gevechten tussen de Ninja’s en de spookstrijders uit te spelen. De sets beschikken natuurlijk over stoere voertuigen en machtige wapens zoals je die van Ninjago gewend bent. Neem bijvoorbeeld Cole’s Blaster Bike, met twee zeskoppige schietkanonnen! (LEGO 70733) of de Jay Walker One (LEGO 70731) met een bliksemkanon, dat de bijzondere functie heeft om kogels van de vijand te vangen en terug te schieten! Meester Wu temt een angstaanjagende draak (LEGO 70734) waarmee hij de spoken afschrikt. Huurling Ronin beschikt over een multifunctionele R.E.X., een vliegend gevaarte dat zelfs een Airjitzu flyer kan lanceren! Maar pas op, ook de vijand is goed uitgerust. Wrayth rijdt rond in een gevaarlijk kettingvoertuig met spijkerwielen en katapult (LEGO 70730) en Moro vliegt rond op een reusachtige draak met een angstaanjagende muil (LEGO 70736)! In het Titanium Mecha Duel (LEGO 70737) wordt er op Mechs gestreden om het felbegeerde Aero-zwaard. Het pronkstuk van deze Ninjago reeks vormt het legendarische schip Destiny’s Bounty (LEGO 70738) met beweegbare zeilen, krachtige wapens en een verborgen airbike in het ruim.

Oosterse Fantasiewereld

Het nieuwe Ninjago thema sluit naadloos aan op de eerdere Ninjago verhalen. De oeroude legendes, verborgen mysteries en de strijd tegen duistere machten richten zich op de fantasiewereld van jongens van 6-14 jaar. De bijzondere voertuigen en wapens van het Ninjago thema, gecombineerd met een geheimzinnige oosterse sfeer, geven een impuls aan de creativiteit van deze jonge LEGO bouwers. Goed voor urenlang speelplezier!

Bestel de nieuwe Ninjago Lego sets bij SpeelGoedNL