24 oktober LEGO Minifiguren ruildag

Speciaal voor alle LEGO® fans en liefhebbers van de LEGO® minifiguren is er op 24 oktober de LEGO® Minifiguren Ruildag bij SpeelGoedZwolle!

Al ruim 50 jaar produceert LEGO® minifiguren in allerlei soorten: van brandweermannen en prinsessen tot surfers en hardrockers. Wist je dat er al meer dan 4 miljard LEGO minifiguren op de wereld zijn? Dat is drie keer de bevolking van China! In de winkel van SpeelGoedZwolle vindt je het grootste aanbod LEGO® minifiguren van heel Zwolle.

Speciaal voor LEGO fans en andere liefhebbers van minifiguren organiseert SpeelGoedZwolle een LEGO® minifiguren ruildag op zaterdag 24 oktober van 11:00 uur tot 15:00 uur in de LEGO-winkel aan de Sassenstraat 70. Tijdens de ruildag kun je je LEGO® minifiguren ruilen met andere LEGO® fans en de winkel. Ook zijn er op 24 oktober speciale acties in de winkel. Zo krijgt elke bezoeker een gratis LEGO® magneet en zijn er speciale minifiguur aanbiedingen. Ook kun je je eigen minifiguur samenstellen of opleuken met losse accessoires en onderdelen!

Zet de ruildag dus meteen in je agenda en kom kijken, ruilen en profiteren van de acties op zaterdag 24 oktober bij SpeelGoedZwolle! De toegang is gratis.