Nieuwe afhaalpunten

SpeelGoedNL blijft maar groeien! Niet zo verwonderlijk natuurlijk, met zulke lage prijzen, snelle levering en uitstekende service. Om het kopen van LEGO bij SpeelGoedNL nóg voordeliger te maken, heeft SpeelGoedNL drie nieuwe afhaalpunten geopend in Arnhem, Zutphen en Doetinchem.

Je vindt onze nieuwe afhaallocaties in de vestigingen van The Spoked Society (Arnhem & Zutphen) en de winkel van Freestyle Fietsen (Doetinchem). Alle nieuwe afhaallocaties zijn gelegen in het gezellige stadscentrum zodat je het afhalen van je bestelling kunt combineren met je andere boodschappen.

Bij SpeelGoedDoetinchem vind je zeer binnenkort tevens een klein aanbod uit ons assortiment in de schappen. Met de komst van deze nieuwe afhaalpunten wordt LEGO kopen en afhalen in je eigen buurt, en daarmee besparen op de verzendkosten, voor nog meer mensen mogelijk!

Afhalen is heel eenvoudig. Wanneer je je bestelling plaatst in onze webshop, kies je voor de optie afhalen. Vervolgens kies je de locatie bij jou in de buurt. Wij laten je per email weten wanneer het pakketje voor je klaarligt. Ook retourneren kun je doen via onze nieuwe afhaallocaties. En daarvoor krijg je van ons maar liefst 180 dagen de tijd! (Zo kun je je kerstcadeautjes zelfs na Pinksteren nog ruilen!)

Je vindt alle informatie zoals adressen en openingstijden van de nieuwe afhaalpunten op de websites www.speelgoedarnhem.nl, www.speelgoedzutphen.nl en www.speelgoeddoetinchem.nl

We zien je snel in één van onze nieuwe afhaallocaties!