Met Diepzee LEGO Ontdek jij wat er onder water ligt verborgen

Ontdek wat er ligt verborgen onder water

Ooit wel eens gedroomd over de bodem van de zee? Ver onder het wateroppervlak ligt een wereld die nog nooit door mensen is ontdekt. Vergane schepen rusten tussen prachtige koralen, wuivende bossen zeewier en kleurrijke vissen. Tussen het begroeide wrakhout ligt misschien wel een verborgen schat! In het nieuwe LEGO Diepzee onderzoeksstation (LEGO 60096) nemen de LEGO wetenschappers je mee op een onvergetelijke reis naar de bodem van de oceaan. Maak je borst maar nat!

Prachtige lego ontdek je op speelgoednl

Het LEGO Diepzee onderzoeksstation is een hele nieuwe LEGO set met een onderzoeksbasis, een duikboot, een boot, een watervliegtuig en vijf minifiguren. In het onderzoekscentrum op de zeebodem doen wetenschappers onderzoek naar het zeewater. Een watervliegtuig arriveert met een nieuwe voorraad zuurstof. De onderzeeër wordt te water gelaten om de zuurstof naar beneden te brengen. Juist op dat moment stuiten de onderzoekers op een mysterieuze kist! Zou daar een schat in zitten? Net als ze het deksel met een koevoet open willen maken verschijnt er een hongerige haai. Gaan de duikers voor het goud of vluchten ze voor hun leven?

De LEGO 60096 is een prachtige, uitgebreide set om allerlei diepzee avonturen tot in detail na te spelen. Gecombineerd met het LEGO onderzoeksschip (LEGO 60095), de duikboot (LEGO 60092) , de reddingshelikopter (LEGO 60093) en de duikscooter (LEGO 60090) krijgen de onderwatertaferelen steeds weer nieuwe dimensies. Ontdek verborgen schatten, behoed je voor de monsters van de zee zoals de haai en de octopus, en schiet de duikers te hulp met duikboten en helikopters. De diverse vaartuigen en minifiguren zorgen voor eindeloos onderwaterplezier. De mysterieuze sfeer van de onderwaterwereld spreekt tot de verbeelding van kinderen en prikkelt de fantasie. Het LEGO Diepzee station richt zich op kinderen van 7 tot 12 jaar.

Koop het onderwater station bij speelgoednl