LEGO Jurassic World

Pas op: De dino’s zijn terug!

Voel je de aarde trillen? Zet je maar schrap, want de dino’s zijn terug! In de film ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ keren Owen en Claire terug naar het eiland Isla Nublar. Vier jaar eerder werd het attractiepark Jurassic World vernietigd door losgebroken dinosaurussen. Sinsdien is het een verlaten oord waar de dino’s vrij spel hebben. Owen en Claire willen de overgebleven dino’s redden voordat de vulkaan op het eiland uitbarst. Lukt het hen de dieren van de ondergang te redden? Of wordt het hun eigen ondergang?

70317

Oersterke dino LEGO sets

Bij deze prehistorisch goede film hoort natuurlijk ook LEGO om het verhaal van ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ na te spelen. Help Owen om zijn lievelingsraptor Blue terug te vinden met de Helikopterachtervolging van Blue (LEGO 75928) of zoek dekking in Indoraptorchaos bij Lockwood Estate. Vanaf de Uitkijktoren van Dilophosaurus (LEGO 75931)kun je de aanval van de dino’s al van verre zien aankomen. Lukt het jou de oervogel te vangen met de Achtervolging van Pteranodon (LEGO 75926)? Ook aan de kleintjes is gedacht. De T-Rex toren (LEGO DUPLO 10880) is geheel afgestemd op de jongste dino-liefhebbers. En voor de iets oudere kinderen is de T-Rex ontsnapping (LEGO Juniors 10758) supersnel in elkaar gezet. Oersterk en goed voor eindeloos speelplezier.

Klauwscherpe aanbiedingen

Met de grote diversiteit in nieuwe dino LEGO sets hoef je je geen moment te vervelen. Speciaal vanwege het uitkomen van de film ‘Jurassic Wold: Fallen Kingdom’ hebben we enkele klauwscherpe aanbiedingen. Durf jij toe te happen? Bestel de Jurassic World LEGO dan snel bij SpeelGoedNL, voordat de vulkaan uitbarst!

Jurassic World