BrickStix bij SpeelGoedNL  

BrickStix brengt jouw LEGO tot leven! BrickStix zijn herbruikbare stickers om jouw LEGO minifiguren en bouwwerken mee te beplakken. Tover met de stickers je bouwwerk om tot winkel of kasteel, en maak van de ‘gewone’ minifiguur een astronaut of een zombie! In tegenstelling tot gewone stickers hebben de BrickStix geen lijmlaag. Ze hechten zich vast dankzij hun statische eigenschappen. Daarom kun je ze steeds opnieuw gebruiken.

BrickStix nu verkrijgbaar bij SpeelGoedNL

Kies jouw eigen stijl

De BrickStix zijn verkrijgbaar in allerlei soorten thema’s zodat er altijd wel iets voor je bij zit. Kies bijvoorbeeld het thema middeleeuwen om van jouw LEGO minifiguren echte ridders te maken, compleet met harnas en knots. Of tover je voertuigen om tot ambulances en politiewagens met de stickers van het stickervel Transport. Een eigen zombie wereld creëren is ook zo gedaan en zo er zijn nog veel meer thema’s verkrijgbaar waarmee je eindeloos kunt variëren.

BrickStix zijn statisch

De stickers hechten zich aan de LEGO dankzij hun statische eigenschappen. Ze hebben geen lijmlaag en laten geen plakkerige resten achter. Ze zijn vergelijkbaar met raamfolie. Je kunt ze daarom steeds opnieuw gebruiken en zelfs wassen als ze vies worden. Dat betekent dus heel lang plezier van je stickers! Naast LEGO kun je de BrickStix ook gebruiken voor andere kunststof bouwstenen.

Geef je LEGO een nieuwe uitstraling

De BrickStix worden geleverd in zakjes van twee stickervellen van hetzelfde thema. Je koopt ze bij SpeelGoedNL al voor €4,95 per zakje. Voor nog geen vijf euro geef jij je LEGO dus al een hele nieuwe look. En met meerdere thema’s kun je eindeloos variëren. Met LEGO en BrickStix raak je nooit uitgespeeld!