VII - The Force Awakens

Lees meer over 'The Force Awakens

“The Force awakens” is de zevende Star Wars film van de succesvolle serie en staat weer vol meeslepende avonturen. Bekende helden als Luke Skywalker, Prinses Leia, en Han Solo spelen ook in de nieuwe film weer een belangrijke rol, evenals de aanwezigheid van high-tech ruimteschepen en duistere vijanden. De legendarische Jedi’s moeten alles op alles zetten in hun strijd tegen de Dark Side.

 

De bijbehorende LEGO Star Wars sets bevatten een aantal indrukwekkende ruimteschepen met bijbehorende wapens om de scenes uit de film tot in detail na te spelen. Van eenvoudige maar razendsnelle starfighters tot een nieuw vormgegeven Millenium Falcon! Ben je klaar voor een spannende strijd om de planeten in het Star Wars universum? Laat de kracht maar ontwaken!

 

Naast deze LEGO Star Wars sets vindt je bij ons ook de nieuwe LEGO Star Wars constructiefiguren die je zelf in elkaar kunt zetten. Bouw de beroemde Star Wars personages na in het groot en zet ze in allerlei coole vechtstanden! Het kan niet op voor Star Wars fans bij SpeelGoedNL!

Er is geen voorraad gevonden voor deze producten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....