LEGO 77015 Tempel van het Gouden Beeld

Bij SpeelGoedNL: €  125,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-77015
Leeftijd : 18+
Releasedatum : 4-2023
Onderdelen : 1545
EAN : 5702017190488
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Beleef de magie van de Indiana Jones™ films opnieuw terwijl je deze zeer gedetailleerde en bekende scène uit Raiders of the Lost Ark nabouwt.

LEGO 77015 Tempel van het Gouden Beeld

Klaar voor een stukje nostalgie? Breng een eerbetoon aan Indiana Jones™ en bouw deze zeer gedetailleerde LEGO® Tempel van het Gouden Beeld (77015) set. Geniet van een boeiende bouwervaring wanneer je de spannende openingsscène van Raiders of the Lost Ark in elkaar zet en zet het model vol trots neer op een mooi plekje.

Interactieve Indiana Jones filmscène
Dit LEGO Indiana Jones verzamelmodel is inclusief 4 minifiguren – Indiana Jones, Satipo, Belloq en een Hovitos strijder – en zit vol interactieve functies. Het heeft 4 knoppen aan de voorkant waaraan je kunt draaien om het beeld te laten zakken en te verlichten, een muur te laten instorten, Indiana Jones door een grot te laten slingeren, een luik te laten zakken en Indy te laten achtervolgen door een enorm rotsblok.

Bouwsets die de fantasie stimuleren
Met deze LEGO Indiana Jones bouwset kunnen volwassenen een eerbetoon brengen aan Indiana Jones en zijn avonturen uit de openingsscène van de eerste film, Raiders of the Lost Ark.Breng een eerbetoon aan de avonturen van Indiana Jones™ met dit boeiende bouwmodel en maak de onvergetelijke openingsscène uit de film Raiders of the Lost Ark na. Deze indrukwekkende LEGO® Tempel van het Gouden Beeld set voor volwassenen ziet er geweldig uit en heeft verschillende interactieve functies, waaronder Indiana Jones die door een grot slingert en wordt achtervolgd door een enorm rotsblok.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....