LEGO 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe

Bij SpeelGoedNL: €  33,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-77013
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 4-2023
Onderdelen : 600
EAN : 5702017190464
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Fans van Indiana Jones™ kunnen de actie uit de film Raiders of the Lost Ark opnieuw beleven met deze tempelspeelset met 4 minifiguren en heel veel slangen.

LEGO 77013 Ontsnapping uit de verborgen tombe

Kinderen kunnen de spanning van de film Raiders of the Lost Ark in huis halen met deze LEGO® Indiana Jones™ Ontsnapping uit de verborgen tombe (77013) bouwset. Dit is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar dat bestaat uit een tempel met 2 standbeelden, een geheime doorgang, een mummie en slangen die zowel over de grond als door een muur kruipen.

Herleef de spanning van de Indiana Jones films
De bouwset wordt geleverd met 4 minifiguren: Indiana Jones met zijn beroemde hoed en zweep, Marion Ravenwood™, Sallah™ en een mummie, plus de Ark van het Verbond. Hiermee kunnen kinderen de beroemde ontsnappingsscène uit de film Raiders of the Lost Ark naspelen.

Bouwsets voor spannende avonturen
Met LEGO Indiana Jones speelsets kunnen nostalgische ouders hun kinderen laten kennismaken met Indiana Jones en een eerbetoon brengen aan zijn gewaagde avonturen uit de eerste 3 films. Geniet samen van een boeiende bouwervaring en speel met diverse auto's, vliegtuigen en tempels.Beleef urenlang spannende avonturen met deze gedetailleerde speelset, die is geïnspireerd op de film Indiana Jones™ Raiders of the Lost Ark. Indy is in de Put van de Zielen vol met slangen gevallen terwijl hij op zoek was naar de Ark van het Verbond. Help hem ontsnappen door het enorme beeld van Anubis te beklimmen en de verborgen doorgang te vinden. Maar kijk uit voor de enge mummie en de slangen die door de muur komen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....