LEGO 76422 De Wegisweg™: De Tovertweelings Topfopshop

Bij SpeelGoedNL: €  104,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-76422
Leeftijd : 8+
Onderdelen : 834
EAN : 5702017434025
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, Hard to Find, LEGO Harry Potter
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Urenlang magisch speelplezier gegarandeerd met deze LEGO® Harry Potter™ De Wegisweg™: De Tovertweelings Topfopshop speelset (76422) voor kinderen vanaf 8 jaar. De set bevat bouwmodellen van de grappenwinkel van de familie Wemel en het Uilenpostkantoor met herkenbare details. Draai de gebouwen om voor eenvoudige toegang tot de binnenkant vol inspirerende accessoires. De grappenwinkel bevat Braakbabbelaars, Peruviaans Instant Duistergruis, Neusbloednoga en andere versierde bouwbare dozen, terwijlhet Uilenpostkantoor een functie heeft om post te laten vallen.

Bouwen, spelen en verbinden
De set is inclusief 7 LEGO minifiguren en een figuur van een uil, plus elementen van een Ukkepulk, Fragmentatiefrisbee en brief waarmee kinderen filmscènes kunnen naspelen en hun eigen betoverende verhalen kunnen bedenken.

LEGO Builder
Gun je kind een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kun je inzoomen en modellen in 3D draaien, sets opslaan en de voortgang bijhouden.

LEGO 76422 De Wegisweg™: De Tovertweelings Topfopshop

Haal de Tovertweelings Topfopshop™ en het postkantoor aan de Wegisweg™ in huis met deze gedetailleerde, kleurrijke en leuke LEGO® Harry Potter™ speelset.Geniet van een magische reis naar de Wegisweg™ met Regina Valster, Belinda Broom en Ginny en Ron Wemel™! Geef je post af bij het Uilenpostkantoor en bezoek de Tovertweelings Topfopshop™. Bekijk alle geweldige producten, van Braakbabbelaars tot Peruviaans Instant Duistergruis. Koop een Ukkepulk en een Fragmentatiefrisbee en neem ze mee terug naar Zweinstein™ om ze aan je vrienden te laten zien.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....