LEGO 76410 Zwadderich™ huisbanner

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76410
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 2-2023
Onderdelen : 349
EAN : 5702017413143
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Harry Potter
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Bouw deze Zwadderich™ huisbanner, speel ermee en hang hem aan de muur. Binnenin vind je een betoverende LEGO® versie van de leerlingenkamer van Zwadderich.

LEGO 76410 Zwadderich™ huisbanner

Fans van Harry Potter™ kunnen laten zien dat ze trots zijn op de afdeling Zwadderich™ met deze LEGO® huisbanner (76410) voor kinderen vanaf 9 jaar. De set is inclusief een bedrukte tegel met het wapen van Zwadderich en een ophangelement om hem aan de muur te hangen. Binnenin vind je een versie van de leerlingenkamer van Zwadderich met een bouwbare bank, lampen en traptreden. Een inschuifbare achtergrond zorgt voor magische 3D-effecten, waaronder monsterachtige, bewegende ogen, een licht dat uiten aan gaat, een geheime boodschap in de kast en meer.

Speelgoed om te verzamelen
Deze draagbare speelset is 1 van de 4 Zweinstein™ huisbanners die je kunt verzamelen. Inclusief een minifiguur van Draco Malfidus™ en minifiguren van Patty Park en Benno Zabini die nieuw zijn in maart 2023, plus het Medaillon van Zwadderich.

Download de LEGO Builder app
Laat de LEGO Builder app je kind meenemen op een intuïtief bouwavontuur: inzoomen, modellen draaien in 3D, sets opslaan en de voortgang bijhouden.Zweer trouw aan Zwadderich™ met deze magische huisbanner! Hang het wapen van Zwadderich aan de muur of open het model om op bezoek te gaan bij Draco Malfidus™, Patty Park en Benno Zabini in de ondergrondse leerlingenkamer van Zwadderich. Ga zitten bij het flakkerende vuur en kijk uit het raam naar de onderwatertaferelen van het Zwarte Meer. Zoek de geheime boodschap. Maar kijk uit voor de ogen die je bij iedere stap volgen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....