LEGO 76255 Het nieuwe schip van de Guardians

Bij SpeelGoedNL: €  82,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-76255
Leeftijd : 10+
Releasedatum : 4-2023
Onderdelen : 1108
EAN : 5702017419725
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, DC Comics, Marvel
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Ruimteschip en 5 minifiguren om mee te spelen en neer te zetten uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3.

LEGO 76255 Het nieuwe schip van de Guardians

LEGO® Marvel Het schip van de nieuwe Guardians (76255) geeft kinderen de ster uit de Marvel Studios film Guardians of the Galaxy Volume 3 in handen. Dit indrukwekkende ruimteschip is gemaakt om mee te spelen en neer te zetten en neemt kinderen vanaf 10 jaar mee naar een universum vol fantasie.

3 ruimteschepen in 1
Dit bouwbare ruimteschip is echt geweldig! Het heeft een cockpit die open kan met ruimte voor 3 minifiguren, een geheime ruimte voor nog een minifiguur, opbergruimtes voor wapens en accessoires en 2 kleine ruimteschepen die kunnen worden losgemaakt van het moederschip. Inclusief 5 minifiguren uit de film: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula en Adam Warlock. Het ruimteschip kan gemakkelijk door de ruimte worden 'gevlogen' en als de actie voorbij is, ziet het er geweldig uit op de standaard in elke kinderkamer. Voor een extra digitale dimensie kunnen kinderen de LEGO Builder app gebruiken om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets te bewaren en hun voortgang bij te houden.Stijg op met de Guardians of the Galaxy! Zet Mantis, Drax en Star-Lord in de cockpit van het ruimteschip van de superhelden, plaats Nebula in de geheime ruimte eronder en start vervolgens je spannende missie. Maar kijk uit voor Adam Warlock! Gebruik de 2 miniruimteschepen en de wapens in de opslagruimtes van het schip om je te verdedigen.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....