LEGO 75365 Rebellenbasis op Yavin 4

Bij SpeelGoedNL: €  139,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-75365
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 1066
EAN : 5702017421469
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Star Wars
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Star Wars: A New Hope Rebellenbasis op Yavin 4 75365 bouw- en speelset; leuk cadeau-idee voor fans vanaf 8 jaar; bevat een commandokamer, podium voor medailleceremonie, Y-wing starfighter, 12 personages en meer (1067 onderdelen)

LEGO 75365 Rebellenbasis op Yavin 4

Beleef onvergetelijke momenten uit Star Wars: A New Hope opnieuw met deze LEGO® Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is een commandokamer, een briefingruimte, een podium voor medailleceremonies, 2 draaibare noppenschieters, een bouwbare boom met uitkijktoren, een Y-wing met 2 schieters met veermechanisme en een servicekar. Breng klassieke scènes tot leven met 12 LEGO Star Wars™ personages, waaronder een LEGO minifiguur van Garven Dreis (Red Leader) die nieuw is vanaf augustus 2023 en een R2-BHD LEGO droidfiguur, plus accessoires zoals medailles voor Luke Skywalker en Han Solo.

Samen bouwen

Deze modulaire set is ideaal om samen met vrienden en familie te bouwen. Maak je creatieve ervaring nog leuker met de LEGO Builder app met zoom- en draaifuncties, houd je voortgang bij en sla sets op.

Cadeau-idee

Dit bouwspeelgoed maakt deel uit van een reeks LEGO Star Wars sets en is een cool cadeau voor familie of vrienden die fan zijn van de klassieke Star Wars saga.Sluit je aan bij de rebellenhelden in de Rebellenbasis op Yavin 4! Maak plannen voor de volgende aanval in de commandokamer. Laat de piloten een kaart zien van de Death Star Trench Run in de briefingruimte. Maar pas op voor vijandelijke aanvallen en wees klaar om de noppenschieters af te vuren! Gebruik de servicewagen om de Y-wing voor te bereiden en start de missie. Als je als winnaar terugkeert, word je beloond met een medaille!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....