LEGO 71801 Kai's rijzende drakenaanval

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71801
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 24
EAN : 5702017566122
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Ninjago
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71801 Kai's rijzende drakenaanval

Meer afbeeldingen

Met LEGO® NINJAGO® Kai's rijzende drakenaanval actiespeelgoed kunnen kinderen avonturen naspelen met een ninjaspeelset met een draak en 2 minifiguren.

LEGO 71801 Kai's rijzende drakenaanval

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar kunnen avonturen uit seizoen 2 van de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising naspelen met de LEGO® bouwset Kai's rijzende drakenaanval (71801). Kinderen zullen het geweldig vinden om het eerste LEGO NINJAGO drakenactiespeelgoed ooit te bouwen voordat ze op de gouden staart van de draak slaan en kijken hoe deze in actie komt.
Deze speelset wordt geleverd met 2 minifiguren: Rijzende draak Kai met een katana die op de bouwbare actiedraak kan rijden en een Wolvenmasker bewaker met een kruisboog. Kinderen kunnen confrontaties naspelen tussen deze LEGO NINJAGO personages om een blauw drakenkrachtelement te bemachtigen uit de verstelbare bek van de draak.
De rest van het LEGO NINJAGO assortiment bouwbaar ninjaspeelgoed omvat mecha, voertuigen en tempels, zodat fans verhalen kunnen naspelen met hun helden (sets worden apart verkocht). Elk model kan worden gemaakt met behulp van de LEGO Builder app, die jou en je kind begeleidt op een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur.Maak je op voor geweldige ninjaconfrontaties waarin Rijzende draak Kai het opneemt tegen een Wolvenmasker bewaker! Plaats Kai op de rug van de draak, sla op zijn staart en kijk hoe Kai wordt aangedreven door drakenkracht! Kan hij de gemene wolvenstrijder omverwerpen en zijn kruisboog ontwijken? Zal hij de nieuwe NINJAGO® wereld kunnen redden? Alleen jij kunt het beslissen…

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....