LEGO 71477 De Droomtoren

Bij SpeelGoedNL: €  74,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71477
Leeftijd : 9++
Onderdelen : 723
EAN : 5702017584232
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71477 De Droomtoren

Meer afbeeldingen

Creatieve kinderen helpen de Droomtoren te verdedigen tegen de Heks in deze unieke LEGO® DREAMZzz™ bouwset met 3 minifiguren.

LEGO 71477 De Droomtoren

Laat kinderen vanaf 9 jaar de Droomtoren ontdekken met dit LEGO® DREAMZzz™ speelgoedkasteel (71477). Met deze bouwset, gebaseerd op de spannende tv-serie, kunnen kinderen hun helden helpen om het magische huis van de Zandman te verdedigen tegen de gemene Heks en haar dienaar Sneak!

Dit speelgoed moedigt kinderen aan om hun fantasie te gebruiken door ze 2 bouwmogelijkheden te bieden. Ze kunnen ervoor kiezen om het te transformeren in een imposant fort of een elegante speelgoedtoren. In de vestingmodus heeft het model een zandloperkanon en in de torenmodus heeft het een draaibare bovenkant. Beide bouwmogelijkheden bevatten spannende accessoires zoals een wapenrek, een toverdrankgedeelten en een magisch boek, plus fantasiedieren, waaronder een verstelbare vogel en spin.

Izzie, Mateo, Logan, de Zandman en de gemene Heks, plus een figuur van Sneak, brengen de kasteelspeelset tot leven zodat kinderen hun eigen dromen en nachtmerries kunnen verzinnen.Help je favoriete helden om de Droomtoren te verdedigen tegen de gemene Heks met deze geweldige LEGO® DREAMZzz™ bouwset met de personages Izzie, Mateo, Logan en Sneak. Met 2 coole bouwmogelijkheden kun je ervoor kiezen om het te transformeren in een elegante toren of een imposant fort. Beide versies bevatten spannende accessoires, waaronder een magisch boek, een toverdrankenrek en een spin!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....