LEGO 71461 Fantastische boomhut

Bij SpeelGoedNL: €  84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71461
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 1257
EAN : 5702017419411
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71461 Fantastische boomhut

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Fantastische boomhut 71461 bouw- en speelset; bestaat uit 3 delen die op 2 manieren aan de boom kunnen worden toegevoegd; cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar met een grote fantasie (1257 onderdelen)

LEGO 71461 Fantastische boomhut

Laat kinderen vanaf 9 jaar ontsnappen naar de thuisbasis van de helden uit de LEGO® DREAMZzz™ tv-serie met de Fantastische boomhut (71461) bouwset. De set is gebaseerd op de magische boomhut waar de helden van DREAMZzz elkaar ontmoeten en bestaat uit 3 delen: de keuken van mevrouw Castillo, de slaapkamer van Izzie en Mateo met een woonkamer en een uitkijktoren met een geweldige schommel.

1 boomhut, 2 manieren om te bouwen

De boomhut kan in de feestmodus of verdedigingsmodus worden gebouwd en kinderen kunnen hun eigen avontuur kiezen. Ze kunnen coole hangplekken of verdedigingsstations aan de boomhut toevoegen om de helden en een Droomling te beschermen tegen nachtmerriewezens.

Geweldige details

Met coole details, zoals de broodrooster van mevrouw Castillo die in een bagelblaster verandert en Mateo's droomverfflessen, die overal in de boomhut staan. De details komen tot leven met minifiguren van belangrijke personages, waaronder mevrouw Castillo, Izzie, Mateo en de Nachtjager.Ontsnap naar de thuisbasis van je helden met de LEGO® DREAMZzz™ Fantastische boomhut speelset. Ontdek de 3 leuke delen, die je kunt bouwen in de feestmodus of verdedigingsmodus! Verken de keuken van mevrouw Castillo, de woonkamer, de slaapkamer van Izzie en Mateo en de uitkijktoren voordat je de boomhut verdedigt tegen de nachtmerriewezens die een Droomling willen vangen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....