LEGO 71460 Dhr. Oz' ruimtebus

Bij SpeelGoedNL: €  79,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71460
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 878
EAN : 5702017419404
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Dhr. Oz' ruimtebus 71460 bouw- en speelset; kinderen met veel fantasie kunnen de spaceshuttle-schoolbus van meneer Oz op 2 manieren bouwen; cadeau met ruimtethema voor kinderen vanaf 9 jaar (878 onderdelen)

LEGO 71460 Dhr. Oz' ruimtebus

Laat kinderen van 9 jaar en ouder een wilde rit door de droomwereld beleven met deze LEGO® DREAMZzz™ Dhr. Oz' ruimtebus (71460) bouw- en speelset. De set is gebaseerd op de tv-serie en is inclusief minifiguren van belangrijke personages, waaronder Mateo en meneer Oz, die de droomwereld moeten redden van een bende nachtmerriewezens.

1 spaceshuttle, 2 manieren om te bouwen

Zodra kinderen de basis van de schoolbus/spaceshuttle hebben voltooid, kunnen ze hun eigen avontuur kiezen door hem aan te passen met raketten en blasters of door een enorm kanon, starfighter en miniruimteschip te bouwen. Dit betekent dubbel zo veel plezier en dubbel zo veel speeltijd! Het model heeft een cockpit die kan worden geopend, laadkleppen aan de achterkant, draaibare stuwraketten en blasters om af te vuren.

Fantastische minifiguren

Gedetailleerde minifiguren van meneer Oz en Mateo helpen het avontuur tot leven te brengen. Kinderen kunnen de bemanning in het ruimteschip plaatsen en zijn klaar om op te stijgen!Dhr. Oz en Albert nemen Mateo, Z-Blob en Logan mee voor een wilde rit om te ontsnappen aan Susan en haar bende van grimmige verschijningen! Bouw de spaceshuttle-schoolbus van meneer Oz en voer een paar mooie manoeuvres uit om de grimmige verschijningen terug te blazen naar hun nachtmerrierijk! Je kunt ervoor kiezen om de bus aan te passen met raketten en blasters of een enorm droomkanon, starfighter en miniruimteschip! 3... 2... 1... daar gaan we!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....