LEGO 71459 Stal met droomwezens

Bij SpeelGoedNL: €  69,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71459
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 681
EAN : 5702017419398
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Stal met droomwezens 71459 bouw- en speelset; kinderen met een grote fantasie kunnen de boerderij verkennen, voor mythische wezens zorgen en een hert op 2 verschillende manieren bouwen; cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar (681 onderdelen)

LEGO 71459 Stal met droomwezens

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen de betoverende Stal met droomwezens (71459) ontdekken met deze LEGO® DREAMZzz™ bouw- en speelset die is gebaseerd op de tv-serie. De set zit vol natuurlijke details en nieuwe vriendjes en laat kinderen mythische wezens ontmoeten en magische bloemen kweken. Er is van alles om de verbeelding van kinderen te laten opbloeien. Kinderen kunnen spelen met de werkende windmolen, de boerderij met openende ramen en deuren ontdekken en nieuwe vrienden maken, waaronder 2 Droomlingen.

1 set, 2 manieren om te bouwen

De set heeft 2 bouwmogelijkheden. Kinderen kunnen het hert versieren als een vliegende Pegasus of een prachtige bewaker van het bos. Dit stimuleert niet alleen de creativiteit, maar verdubbelt ook de speeltijd.

Fantastische details

Het hert heeft een verstelbaar hoofd en poten en het gewei kan worden verwisseld met bloemen uit de stal. De set is inclusief gedetailleerde minifiguren van Izzie, Zoey, Cooper en mevrouw Castillo.Ontmoet mythische wezens en kweek magische bloemen in de Stal met droomwezens! Op deze betoverende plek kun je voor het bloemenhert en de cactuskat zorgen en droombloemen kweken. Help Cooper om Cactus te voeren door tarwe tot graan te vermalen en help Izzie met het creëren van Pegasus het vliegende hert op 2 verschillende manieren.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....