LEGO 71457 Pegasus het vliegende paard

Bij SpeelGoedNL: €  39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71457
Leeftijd : 8+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 482
EAN : 5702017419374
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Pegasus het vliegende paard 71457 bouw- en speelset; kinderen met een grote fantasie kunnen genieten van 2 bouwmogelijkheden om een fantasiewezen te creëren; cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar (482 onderdelen)

LEGO 71457 Pegasus het vliegende paard

Laat kinderen van 8 jaar en ouder de actie van de droomwereld in vliegen met deze LEGO® DREAMZzz™ Pegasus het vliegende paard (71457) bouw- en speelset. De set is gebaseerd op de tv-serie en volgt Zoey die haar vriendin Nova probeert te redden uit handen van het nachtmerriewezen Susan op Pegasus het vliegende paard! Met de bouwinstructies op basis van verhalen kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om Zoey's pad te bepalen.

1 bouwset, 2 bouwmogelijkheden

Om Zoey te helpen Nova te redden, kunnen kinderen een vogelfiguur voor haar bouwen of haar vleugels geven. De 2 bouwmogelijkheden stimuleren niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht, maar zorgen ook voor dubbel zo veel speeltijd.

Magisch wezen, fantastische details

Het paard heeft een verstelbaar hoofd, heupen, hoeven en staart, zodat kinderen de figuur gemakkelijk kunnen poseren en ermee kunnen spelen. De gedetailleerde troon van de Nachtmerriekoning en Zoey's vogel kunnen op de rug van het wezen worden bevestigd.De Nachtmerriekoning heeft zijn grimmige verschijning gestuurd om dromers te vangen! Susan heeft Nova gevangengenomen en brengt haar terug naar haar meester op Pegasus het vliegende paard, maar Zoey is vastbesloten om ze te achtervolgen. Help Zoey om haar vriendin te redden door een vogelassistent voor haar te maken in haar dromen of geef haar vleugels zodat ze de nachtmerries zelf kan achtervolgen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....