LEGO 71455 Grimgrijper het kooimonster

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71455
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 274
EAN : 5702017419251
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® DREAMZzz™ Grimgrijper het kooimonster 71455 bouw- en speelset; kinderen transformeren Z-Blob in een minivliegtuig of hoverbike om Cooper te redden van de Grimgrijper; cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar (274 onderdelen)

LEGO 71455 Grimgrijper het kooimonster

Kinderen van 7 jaar en ouder strijden tegen een angstaanjagende figuur met de LEGO® DREAMZzz™ Grimgrijper het kooimonster (71455) bouwset. De set is gebaseerd op de actie uit de tv-serie DREAMZzz en laat kinderen de gemene Grimgrijper bouwen en vervolgens Mateo en Z-Blob helpen om hun vriend Cooper uit zijn klauwen te redden voordat hij naar de Nachtmerriekoning wordt gebracht.

1 set, 2 avonturen

Kinderen kunnen kiezen uit 2 bouwmogelijkheden om Cooper van de Grimgrijper te redden. Ze kunnen Z-Blob ombouwen tot een minivliegtuig om de slechterik te confronteren of een hoverbike om de Grimgrijper mee te achtervolgen, te onderscheppen en Cooper te bevrijden. Zo kunnen kinderen hun eigen verhaal kiezen en genieten van dubbel zo veel speeltijd.

Breng het plezier tot leven

De minifiguren van Mateo en Cooper brengen de actie tot leven. Accessoires zijn onder andere een riem, een potloodspeer en een zandloper, die belangrijk zijn voor de personages in de tv-serie.De Grimgrijper heeft Cooper tijdens zijn slaap ontvoerd en hem naar de Nachtmerriekoning gebracht! Nu is het aan jou om Mateo en Z-Blob te helpen hun vriend te redden. Bouw Z-Blob in een droom om tot een minivliegtuig om de Grimgrijper te confronteren of een hoverbike om hem mee te achtervolgen en Cooper op het juiste moment te bevrijden!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....