LEGO 71432 Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

Bij SpeelGoedNL: €  36,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71432
Leeftijd : 7++
Onderdelen : 500
EAN : 5702017592411
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Super Mario
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71432 Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

Meer afbeeldingen

Duik onder water met een Dorrie en zoek naar schatten in een gezonken scheepswrak met deze LEGO® Super Mario™ bouw- en speelset voor kinderen.

LEGO 71432 Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak

Creëer een spannend LEGO® Super Mario™ onderwaterlevel voor een schattenjacht met de Uitbreidingsset: Dorries gezonken scheepswrak (71432). Rijd op een Dorrie met een interactieve LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ figuur (figuren niet inbegrepen) en verken het scheepswrak. Let op: voor interactief spelen is de startset 71360, 71387 of 71403 vereist.
Dit bouwspeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar wordt geleverd met 4 bouwbare LEGO Super Mario™ personages: Dorrie, een Cheep Cheep, Cheep Chomp en Blooper. Draai aan het platform om het sleutelblok te ontdekken dat verborgen is in de schelp en open de schatkist om de edelsteen te pakken. Het ?-blok biedt willekeurige beloningen en de Cheep Chomp kan op een interactieve figuur in zijn mond kauwen voor leuke digitale reacties.
In de LEGO Super Mario app vind je de bouwinstructies. De app biedt kinderen daarnaast creatieve bouw- en speelideeën en een veilige omgeving waar ze hun creaties kunnen delen.Zoek naar schatten in de onderwaterwereld! Rijd op een Dorrie met LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ of LEGO® Peach™ (figuren niet inbegrepen) en verken het scheepswrak. O nee! De schatkist is op slot, dus je moet de sleutel vinden. Kijk onder de scheepsmast, maar laat je niet oppeuzelen door de Cheep Chomp! Draai aan het platform om de schelp te openen en het sleutelblok te onthullen. Open de schatkist en pak de edelsteen!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....