LEGO 71045 Minifiguren Serie 25

Bij SpeelGoedNL: €  3,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-71045
Leeftijd : 5++
Onderdelen : 9
EAN : 5702017595573
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Minifiguren
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 71045 Minifiguren Serie 25

Meer afbeeldingen

LEGO® fans zullen dol zijn op deze 12 verzamelfiguren. Elk verrassingsdoosje bevat 1 gedetailleerde speelgoedminifiguur met een accessoire en een informatieboekje.

LEGO 71045 Minifiguren Serie 25

Kinderen van 5 jaar en ouder kunnen spannende avonturen naspelen met 1 van de 12 verzamelfiguren uit de LEGO® Minifiguren Serie 25 (71045) verrassingsdoosjes. Deze gedetailleerde minifiguren kunnen worden toegevoegd aan een bestaande verzameling, met trots worden neergezet of worden gebruikt als rollenspelspeelgoed.
Er zit 1 verrassende LEGO minifiguur in elk doosje en er zijn in totaal 12 personages om te verzamelen: een fan in triceratopspak, sprinter, klassieke filmdetective, treinkind, geitenherder, vampierridder, hondentrimster, fitnessinstructrice, e-sport gamer, paddenstoelwezen, woeste barbaar en harpij.
Alle 12 LEGO minifiguren zijn klaar om in verhalen boordevol actie te duiken en worden geleverd in een verzegeld verrassingsdoosje met ten minste één authentiek accessoire en een informatieboekje voor verzamelaars. Dit unieke verzamelcadeau voor kinderen biedt vele uren speelplezier, samen of met vrienden.Duik in een fantasiewereld vol avonturen met Serie 25 van de LEGO® Minifiguren verrassingsdoosjes! Er zijn 12 unieke personages om te verzamelen, waaronder een woeste barbaar, een sprinter, een harpij en een klassieke filmdetective. Ze worden allemaal geleverd met een fantastisch accessoire. Breid je verzameling minifiguren uit of voeg rollenspelmogelijkheden toe aan je bestaande speelsets. Welk personage vind jij in je verrassingsdoosje?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....