LEGO 60412 4x4 brandweerauto met reddingsboot

Bij SpeelGoedNL: €  26,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60412
Leeftijd : 5++
Onderdelen : 301
EAN : 5702017582948
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 60412 4x4 brandweerauto met reddingsboot

Meer afbeeldingen

Er wachten je spannende brandweeravonturen met deze LEGO® City speelgoedset met een 4x4 brandweerauto, reddingsboot en tent, plus minifiguren van een kampeerder en brandweerlieden.

LEGO 60412 4x4 brandweerauto met reddingsboot

Dit is een geweldige combinatie voor fans van brandweervoertuigen. Deze coole LEGO® City 4x4 brandweerauto met reddingsboot (60412) set voor kinderen vanaf 5 jaar is ideaal voor brandweerspeelplezier boordevol actie en bevat een aanhanger voor het vervoeren van de reddingsboot, plus een speelgoedtent en een kampeertafereel met een kampvuur. Voeg de minifiguren van de brandweerlieden en kampeerder toe en laat de avonturen beginnen!
Neem jonge helden mee op een spannende reis vol creativiteit met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze speelgoedsets ontdekken en opslaan, hun eigen bouwvoortgang bijhouden, inzoomen en draaien om modellen vanuit alle hoeken te bekijken terwijl ze bouwen.
LEGO City brandweerspeelgoed biedt uitgebreide speelmogelijkheden op het land, in de lucht en op het water voor fantasierijk speelplezier zonder grenzen. Kinderen kunnen deze 4x4 brandweerauto met reddingsboot toevoegen aan andere sets (apart verkrijgbaar) uit het LEGO City assortiment voor nog grotere avonturen!Een kampeerder is gestrand door een bosbrand en een rivier waarvan het water snel stijgt. Tijd om de 4x4 brandweerauto en reddingsboot in te zetten! De enorme banden en stevige ophanging van deze terreinwagen maken hem ideaal voor ruw terrein. Laad de reddingsboot in, koppel de aanhanger vast en rijd naar het rampgebied. Gebruik de krachtige brandblusser van de truck om de vlammen te doven, stap in het bootje en steek de rivier over om de vakantieganger te redden!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....