LEGO 60410 Brandweermotor

Bij SpeelGoedNL: €  9,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60410
Leeftijd : 4++
Onderdelen : 57
EAN : 5702017582924
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 60410 Brandweermotor

Meer afbeeldingen

Trakteer je jonge held op deze LEGO® City Brandweermotor speelset, inclusief een brandtafereel en 2 minifiguren voor fantasierijk speelplezier.

LEGO 60410 Brandweermotor

Verras je jonge actieheld met deze kleine LEGO® City Brandweermotor (60410) speelset. Dit reddingsspeelgoed is ontworpen voor jonge bouwers vanaf 4 jaar en bevat een coole brandweermotor met brede banden en een brandblusser. Ook inclusief een barbecue-brandtafereel en 2 minifiguren, waaronder een brandweervrouw, voor leuke verhalen en rollenspellen.
Deze eenvoudig te bouwen speelset met speelgoedmotor wordt geleverd met een LEGO startsteenelement, instructies met afbeeldingen en 3D-instructies in de LEGO Builder app. Deze digitale bouwpartner heeft intuïtieve functies waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen kunnen draaien en ze van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze bouwen.
LEGO City bouwsets zorgen voor een leuke bouw- en speelervaring met realistische voertuigen, gedetailleerde accessoires en grappige personages die onbeperkte fantasierijke rollenspellen stimuleren.Oh nee! Een gezellige barbecue is veranderd in een felle brand! Zet de reddingsmotor in en race naar de vlammen. Deze machine is supersnel en supercool met brede banden en een watertank met slang aan boord. Help de brandweervrouw om de vlammen te doven om het worstje te redden... en de dag! Er wachten je leuke avonturen in LEGO® City.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....