LEGO 60320 Brandweerkazerne

Adviesprijs: €  59,99

Korting: -30%

Nu tijdelijk voor: €  41,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-60320
Leeftijd : 6+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 540
EAN : 5702017161518
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO City, City Brandweer
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 60320 Brandweerkazerne

Meer afbeeldingen

LEGO 60320 City Brandweerkazerne Bouwset met Garage, Auto en Helikopter Speelgoed voor Kinderen van 6 , Reddingshelikopter

LEGO 60320 Brandweerkazerne

Deze LEGO City Brandweerkazerne (60320) met drie verdiepingen omvat een controlekamer, vertrekken van brandweerlieden, een balie en garage, plus een helikopter die LEGO-waterstukjes spuit, en een brandweerwagen die water in de vorm van pijltjes afvuurt. Je hoeft alleen nog maar de minifiguren van brandweerlieden toe te voegen, inclusief de twee LEGO City-tv-personages en de kat- en hondenfiguur, voor vurig speelplezier! Met de bijgeleverde LEGO-wegplaat kunnen kinderen de set nog verder uitbreiden.De LEGO-set bevat een afgedrukte bouwhandleiding en interactieve digitale bouwinstructies. De digitale handleiding is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets en bevat intuïtieve zoom- en draaifuncties zodat kinderen elk model vanuit alle hoeken kunnen visualiseren terwijl ze bouwen.LEGO City Adventures-politie- en brandweerspeelgoedsets zijn geknipt voor kinderen die dolle avonturen willen beleven met reddingsvoertuigen. Bovendien zijn het geweldige verjaardagscadeau-ideeën die fantasierijk rollenspel stimuleren met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages. Kinderen bevinden zich middenin de actie en kunnen zelf bepalen wat er gebeurt. De sets zijn geweldige verjaardagscadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar.De brandweerkazerne met drie verdiepingen is ca. 30 cm hoog, 34 cm breed en 32 cm lang.Bevat 540 stukken.De LEGO City Brandweerkazerne (60320) van 3 verdiepingen bestaat uit een meldkamer, vertrekken voor de brandweerlieden, een receptie en garage, plus een helikopter die LEGO waterkledders afschiet en een brandweerauto die waterpijlen afvuurt. Met minifiguren van brandweerlieden, waaronder 2 personages uit de LEGO City tv-serie, en figuren van een kat en een hond! Met een LEGO wegplaat om de set uit te breiden.

Voor kinderen vanaf 6 jaar
Deze set bevat een gedrukte bouwhandleiding met afbeeldingen en digitale bouwinstructies. Deze intuïtieve gids kun je vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en bevat zoom- en draaifuncties waarmee kinderen elk model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken kunnen bekijken.

De interessante wereld van LEGO City
LEGO City speelsets stimuleren fantasierijk rollenspel met gedetailleerde gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages waarbij kinderen zich midden in de actie bevinden en zelf bepalen hoe het verhaalafloopt.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....