LEGO 43234 Elsa's Frozen traktaties

Bij SpeelGoedNL: €  15,99

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-43234
Leeftijd : 5++
Onderdelen : 82
EAN : 5702017583464
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Disney Princess
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 43234 Elsa's Frozen traktaties

Meer afbeeldingen

Creatieve bouwset met een ijskarretje, een LEGO® ǀ Disney minipoppetje, een LEGO ǀ Disney Snowgie figuur en 2 ringen om te verzamelen.

LEGO 43234 Elsa's Frozen traktaties

Maak indruk op Disney fans en kinderen vanaf 5 jaar met deze LEGO® ǀ Disney Frozen Elsa's Frozen traktaties (43234) bouw- en speelset. De doos bevat een bouwbaar ijskarretje met een ijsmachine, 2 ijshoorntjes, 2 ijslolly's en andere verhaalideeën. Inclusief een Elsa LEGO ǀ Disney minipoppetje en een Snowgie LEGO ǀ Disney figuur om het rollenspel op gang te brengen, plus 2 verzamelringen met verwisselbare versieringen.
Deze bouwset helpt het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten door creatieve verhalen te stimuleren. Ze beleven volop speelplezier terwijl ze helemaal opgaan in een sprookjeswereld en hun eigen avonturen bedenken. De set is ideaal voor korte speelsessies en kan worden toegevoegd aan andere LEGO bouwsets (apart verkrijgbaar) om het speelplezier uit te breiden. Voor nog meer digitaal plezier kunnen kinderen een eenvoudig, intuïtief bouwavontuur beleven met de LEGO Builder app. Daarmee kunnen ze inzoomen, modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Help Elsa met het uitdelen van ijshoorntjes en ijslolly's met deze leuke LEGO® ǀ Disney bouwset. Met dit model, geïnspireerd op de Disney film Frozen, kun jij samen met Elsa lekkere traktaties delen met vrienden. Wat een mooie sneeuwbol! Deel je liefde voor Elsa en de Snowgie met 2 ringen om te verzamelen, elk met een decoratie die op elk moment kan worden verwisseld. Wacht, waar kwam die Snowgie ineens vandaan?

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....