LEGO 42620 Olly en Paisley's huizen

Bij SpeelGoedNL: €  84,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42620
Leeftijd : 7++
Onderdelen : 1126
EAN : 5702017567310
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 42620 Olly en Paisley's huizen

Meer afbeeldingen

De LEGO® Friends Olly en Paisley's huizen set is een bouw- en speelset voor kinderen met 5 minipoppetjes, een micropoppetje en 2 huisdierfiguren.

LEGO 42620 Olly en Paisley's huizen

Creatief spelen is heel leuk met deze LEGO® Friends Olly en Paisley's huizen (42620) speelgoedset voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar. Met deze huizenset kunnen kinderen de vriendschap tussen de buurkinderen Olly en Paisley ontdekken. De set wordt geleverd met 5 minipoppetjes, een micropoppetje, 2 huisdierfiguren en accessoires.
Deze bouw- en speelset bevat de huizen van Olly en Paisley met twee verdiepingen, plus de boomhut die ertussen staat. Olly's huis heeft een gezellige woonkamer met accessoires om een kopje thee te drinken en een badkamer beneden. In Olly's kamer staat een bed en een voerbakje voor zijn kat, plus een nachtkastje en Olly's verzameling modetekeningen.
Paisley's huis heeft een keuken met een eettafel, een fornuis en een koelkast met etensaccessoires. Boven is de slaapkamer die Paisley deelt met haar zusje. Hier bewaart ze haar gitaar en foto's van haar vrienden. Deze set is een creatieve cadeautip voor kinderen die houden van leuk familiespeelgoed en rollenspellen.Olly en Paisley brengen graag samen tijd door. En gelukkig wonen ze vlak naast elkaar! Wil je ze bezoeken? Geniet van thee met iets lekkers bij Olly thuis en bewonder zijn modeontwerpen. Ga daarna naar Paisley's huis om gitaar te spelen. Je kunt alle verschillende kamers in hun huizen verkennen, hun families en huisdieren ontmoeten en spelen in de boomhut die tussen de 2 huizen staat.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....