LEGO 42614 Vintage kledingwinkel

Bij SpeelGoedNL: €  33,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42614
Leeftijd : 6++
Onderdelen : 409
EAN : 5702017589343
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 42614 Vintage kledingwinkel

Meer afbeeldingen

De LEGO® Friends Vintage kledingwinkel bouwset voor kinderen is een speelgoedset met een tweedehands kledingwinkel inclusief accessoires, 3 LEGO Friends personages en een kattenfiguur.

LEGO 42614 Vintage kledingwinkel

Inspireer jonge bouwers om over duurzaamheid na te denken terwijl ze plezier beleven met dit sociaal-emotionele speelgoed. Het LEGO® Friends Vintage kledingwinkel (42614) speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar bevat 3 LEGO Friends personages, een kattenfiguur en accessoires.
Met dit speelgoed voor kinderen kunnen creatieve meisjes en jongens het verhaal vertellen van Olly, Liann en Jordin, die ervan houden nieuwe outfits te maken van oude kleding. Kinderen kunnen de personages helpen met het wassen en recyclen van gedoneerde kleding in de werkplaats. Er is een paskamer waar de vrienden outfits kunnen passen en veel kleding voor de minipoppetjes om te dragen, waaronder hoeden, broeken, een paar schoenen en heuptasjes. Tot de accessoires behoren ook wasmiddel, meetlint, spuitverf en een kassa.
Ontdek meer bouwsets voor kinderen in het LEGO Friends assortiment met diverse mogelijkheden waarop kinderen spelenderwijs hun sociale en emotionele vaardigheden kunnen versterken.Olly houdt ervan om nieuwe outfits te maken van oude kleding. Het is zijn manier om creatief bezig te zijn en tegelijkertijd iets voor het milieu te doen. Tegenwoordig werkt hij bij de tweedehands kledingwinkel, waar altijd wel iets leuks te ontdekken is. Liann kijkt rond in de winkel en gaat naar de paskamer om outfits te passen. Ondertussen gaat Olly naar de werkplaats, waar donaties in de wasmachine gaan voordat ze worden geüpcycled. Goed bezig, Olly!

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....