LEGO 42167 Mack® LR Electric vuilniswagen

Bij SpeelGoedNL: €  29,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42167
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 503
EAN : 5702017583525
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Technic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Een LEGO® Technic Mack® LR Electric vuilniswagen voor kinderen die van voertuigen met realistische bewegingen en functies houden.

LEGO 42167 Mack® LR Electric vuilniswagen

Inspireer kinderen om na te denken over groene energie en het schoonhouden van de stad met deze LEGO® Technic Mack® LR Electric vuilniswagen (42167) voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Deze recyclingtruck is geïnspireerd op de geavanceerde elektrische Mack vuilniswagen en beschikt over realistische bewegingen en functies.
Nadat ze het model hebben gebouwd, kunnen kinderen ontdekken wat de truck allemaal kan. De deuren kunnen open en kinderen kunnen het tandwiel boven op de cabine gebruiken om de truck naar de juiste positie te sturen. Net als het echte voertuig heeft dit model een zijlader om de vuilnisbakken te pakken, op te tillen en om te kiepen. De set is inclusief vuilnisbakken en afvalelementen om fantasierijk spel te stimuleren.
LEGO Technic bouwsets bevatten realistische functies die jonge LEGO bouwers kennis laten maken met techniek. Geef kinderen een boeiend bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hier kunnen ze inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden.Help de stad schoon te houden met de LEGO® Technic Mack® LR Electric vuilniswagen. De echte Mack truck wordt aangedreven door elektriciteit, waardoor het een groenere manier is om afval te verzamelen. Klaar om deze modelversie op de proef te stellen? Open de deuren om toegang te krijgen tot de bestuurderscabine en stuur de truck vervolgens naar de juiste positie. Gebruik de zijlader om de vuilnisbakken te pakken, op te tillen en om te kiepen voordat je doorgaat naar je volgende locatie.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....