LEGO 42149 Monster Jam™ Dragon™

Bij SpeelGoedNL: €  16,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42149
Leeftijd : 7+
Releasedatum : 1-2023
Onderdelen : 217
EAN : 5702017400099
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Technic
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™ 42149 bouw- en speelset; een 2-in-1 set voor kinderen die van bouwmodellen en speelgoedtrucks houden; cadeau waarmee kinderen van 7 jaar kunnen racen en stunten (217 onderdelen)

LEGO 42149 Monster Jam™ Dragon™

Een leuke bouwervaring voor monstertruckfans: 2 bouwmogelijkheden in 1 set. Deze LEGO® Technic Monster Jam™ Dragon™ truck kan worden omgebouwd tot een Krokodillenbuggy.Monster Jam™ fans vanaf 7 jaar kunnen van alles ontdekken met deze LEGO® Technic Monster Jam Dragon™ (42149) pull-backtruck met drakendetails zoals scherpe punten en hoorns. Met deze truck met realistische illustraties en kleuren kunnen kinderen scènes uit de Monster Jam arena naspelen.

2-in-1 speelgoed voor dubbel zo veel plezier
Wanneer kinderen klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze deze 2-in-1 Monster Jam truck ombouwen tot een Krokodillenbuggy. Dankzij de pull-backmotor kunnen kinderenmet hun truck racen en de stunts nadoen die ze in de echte Monster Jam arena hebben gezien.

Een geweldige kennismaking met techniek
LEGO Technic bouwbare modellen hebben realistische bewegingen en mechanismen die LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennis laten maken met de wereld van techniek. Maak je op voor een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....