LEGO 42138 Ford Mustang Shelby® GT500®

Bij SpeelGoedNL: €  43,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-42138
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 1-2022
Onderdelen : 544
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO 42138 Technic Ford Mustang Shelby GT500, Pull-back Drag Racing Modelauto voor Kinderen en Tieners met AR-app, Speelgoedauto

LEGO 42138 Ford Mustang Shelby® GT500®

Laat kinderen van 9 jaar en ouder hun eigen dragraceauto bouwen met deze geweldige LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 (42138) bouwset. Deze LEGO Technic-set biedt een overweldigende bouwervaring en kennismaking met werktuigbouwkunde voor kinderen, en dat is nog maar het begin! Met de twee pull-backmotoren kunnen kinderen de speelgoedauto ervandoor laten scheuren. Bovendien kunnen ze dankzij de vele spannende ‘augmented reality’-functies in de LEGO AR+-app de speelervaring naar een nog hoger niveau tillen. Dankzij de LEGO Technic AR-app kunnen kinderen hun robuuste LEGO-raceauto urenlang uitproberen. Neem deel aan races, ga uitdagingen aan en ontdek vele leuke manieren om te spelen. Deze speelgoedauto is ook gewoon mooi om naar te kijken. Bevestig de achterklep en je krijgt die gestroomlijnde look.De LEGO Technic-bouwmodellen functioneren zoals hun echte tegenhangers en zien er ook zo uit. Ze laten jonge LEGO-fans op een geweldige manier kennismaken met techniek en werktuigbouwkunde en zijn een fantastisch, inspirerend cadeau voor tieners en kinderen, de ingenieurs van morgen.Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 27 cm lang en 12 cm breed.Bevat 544 stukken.Laat kinderen van 9 jaar en ouder hun eigen dragracer bouwen met deze spannende LEGO Technic Ford Mustang Shelby GT500 (42138) set. Tijdens het boeiende bouwproces maken kinderen op een leuke manier kennis met techniek – maar dat is pas het begin! Met behulp van de 2 pull-backmotoren kunnen kinderen de auto vooruit laten racen. Gebruik de AR app om de speelervaring naar een nog hoger niveau te tillen met een hoop spannende augmented reality-functies.

Race als een echte coureur
Kinderen beleven urenlang plezier met het op de proef stellen van hun muscle car via de LEGO Technic AR app. Race, voltooi uitdagingen en ontdek nog meer leuke manieren om te spelen. Dit model is ook nog eens een echte blikvanger – plaats simpelweg de achterklep voor een gestroomlijnde look.

Een geweldige kennismaking met techniek
De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwsets laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....