LEGO 41748 Heartlake City Buurtcentrum

Bij SpeelGoedNL: €  126,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw en GRATIS (standaard) verzending
Artikelnummer : LE-41748
Leeftijd : 9+
Releasedatum : 5-2023
Onderdelen : 1513
EAN : 5702017415314
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Friends
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen creatieve hobby's ontdekken met het LEGO® Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748). De verdiepingen van het gebouw kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld. Songwriter Paisley is het liefst in de muziekruimte. Olly brengt graag tijd door in de opnamestudio, terwijl de artistieke Liann zich thuis voelt in het kunstatelier. In het relaxgedeelte kunnen gamers Nova en Zac genieten van spelletjes. De set wordt geleverd met 6 minipoppetjes, een hond en allerleiaccessoires. Combineer met de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) voor nog meer verhalen.

Nog leuker
Kinderen kunnen genieten van een intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Ontmoet de volgende generatie in Heartlake City
Stimuleer kinderen om hun interesses te onderzoeken in de nieuwe LEGO Friends wereld met een diverse groep personages.

LEGO 41748 Heartlake City Buurtcentrum

Kinderen kunnen allerlei creatieve hobby's uitproberen terwijl ze bouwen en spelen met de LEGO® Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748) set.In het pas geopende buurthuis is zo veel leuks te doen! Kom langs en ontmoet je vrienden terwijl ze creatief aan de slag gaan in het centrum. Sluit je aan bij Paisley en Olly in de opnamestudio of de mediaruimte. Speel games en bordspellen met Nova en Zac in het relaxgedeelte of ga met Liann naar de kunststudio. Bekijk de kas op het dak of neem een duik in het zwembad om een heerlijke dag af te sluiten.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....