LEGO 31210 Moderne kunst

Bij SpeelGoedNL: €  39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-31210
Leeftijd : 18+
Releasedatum : 7-2023
Onderdelen : 805
EAN : 5702017415574
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Exclusives
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

Meer afbeeldingen

LEGO® Art Moderne kunst 31210 bouwset; abstracte muurkunst en een cadeautip voor artistieke mensen; set voor volwassenen die van creatieve hobby's houden (805 onderdelen)

LEGO 31210 Moderne kunst

Ontdek je creativiteit met deze LEGO® Moderne kunst (31210) bouwset. Maak een persoonlijk en abstract kunstwerk door een verzameling kleurrijke elementen, waaronder rechthoeken, driehoeken en cirkels, met elkaar te combineren.

Ontwerp je eigen abstracte kunstwerk

Er zijn geen verkeerde manieren om te creëren: experimenteer en maak plezier met de grenzeloze mogelijkheden. Het is onmogelijk om een fout te maken! De bijgevoegde bouwinstructies zijn er niet om je te vertellen wat je moet doen, maar om je te inspireren met afbeeldingen en suggesties voor je artistieke ontdekkingstocht.

Knutselen voor volwassenen

LEGO® Art sets bieden volwassen bouwers de kans om hun eigen fraaie muurkunstwerk te maken terwijl ze genieten van een ontspannende en boeiende bouwervaring. De sets zijn geschikt voor iedereen met een passie voor muziek, kunst of films. Als je klaar bent, hang je je creatie aan je muur met behulp van het meegeleverde ophangelement.Laat zien wie je bent door een prachtig kunstwerk te maken met deze LEGO® bouwset. Stel je gedurfde driedimensionale kunstwerk samen met behulp van verschillend gevormde elementen, haal het vervolgens uit elkaar en herbouw het tot een nieuw ontwerp. Geniet tijdens het bouwen van de boeiende creatieve ervaring en hang het resultaat vol trots aan de muur.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....