LEGO 31148 Retro rolschaats

Bij SpeelGoedNL: €  25,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Uit voorraad leverbaar
Prijs inclusief btw, exclusief verzendkosten
Gratis verzending boven €99
Artikelnummer : LE-31148
Leeftijd : 8++
Onderdelen : 342
EAN : 5702017585079
Bevat batterijen : Nee
Categorieën : Onze mooie LEGO aanbiedingen, LEGO Nieuw!, LEGO Creator
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 36 maand. Bevat kleine delen.

LEGO 31148 Retro rolschaats

Meer afbeeldingen

Met deze coole LEGO® Creator 3in1 set kunnen kinderen een kleurrijke, beweegbare speelgoedrolschaats bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een miniskateboard of een gettoblaster.

LEGO 31148 Retro rolschaats

Creatieve kinderen vanaf 8 jaar kunnen terug in de tijd reizen met deze kleurrijke LEGO® Creator Retro rolschaats (31148) bouwset. De set bevat een LEGO rolschaats met 4 beweegbare roze wielen, een roze stop, brede gele veters en een aantal kleurrijke onderdelen waarmee kinderen de hak van de schoen kunnen versieren met hun eigen ontwerpen.
Deze LEGO Creator 3in1 set biedt kinderen 3 verschillende bouw- en speelervaringen met dezelfde set stenen. Ze kunnen een rolschaats bouwen en deze ombouwen tot een miniskateboard met 4 beweegbare wielen of een retro gettoblaster met een kleine antenne. Alle 3 de modellen vormen na het spelen een leuke blikvanger.
LEGO Creator 3in1 speelgoed is een geweldig cadeau met in elke doos 3 bouwmogelijkheden. Kinderen zullen de modellen graag bouwen, herbouwen en opnieuw bouwen. Ze kunnen zich urenlang vermaken met 3-in-1 sets die aansluiten op hun interesses, waaronder supersnelle voertuigen, geweldige dieren en gedetailleerde stadstaferelen.Ga terug in de tijd met deze leuke en kleurrijke LEGO® Creator Retro rolschaats. Als je eenmaal wat rondjes hebt gedraaid kun je het model ombouwen tot een ander popcultuuricoon: het retro skateboard met beweegbare wielen. Ga naar het skatepark voor nog meer spanning of bouw hem om tot een supercoole retro gettoblaster. De keuze is aan jou met deze stijlvolle en unieke 3-in-1 bouwset.

 

Even geduld...

Loadingindicator   Wordt geladen....